Check out the new design

Vertaling van de betekenissen Edele Qur'an - Tamil vertaling van de samenvatting van de tafsier van de Heilige Koran * - Index van vertaling


Kies alstublieft een surah
1. அல்பாதிஹா - Alfaatiha 2. அல்பகரா - Albaqarah 3. ஆலஇம்ரான் - Aal-Imraan 4. அந்நிஸா - An-nisa 5. அல்மாயிதா - El-Maidah 6. அல்அன்ஆம் - el-Anaam 7. அல்அஃராப் - el-Araf 8. அல்அன்பால் - el-Anfaal 9. அத்தவ்பா - at-Tauba 10. யூனுஸ் - Joenoes 11. ஹூத் - Hoed 12. யூஸுப் - Joesoef 13. அர்ரஃத் - ar-Rad 14. இப்ராஹீம் - Ibrahim 15. அஅல்ஹிஜ்ர் - al-Hidjr 16. அந்நஹ்ல் - De bij 17. அல்இஸ்ரா - al-Israa 18. அல்கஹ்ப் - al-Kahf 19. மர்யம் - Marjam 20. தாஹா - Taa Haa 21. அல்அன்பியா - Al-Ani'jaa 22. அல்ஹஜ் - Al-Hadj 23. அல்முஃமினூன் - Al-Moeminoen 24. அந்நூர் - An-Noer 25. அல்புர்கான் - Al-Forqaan 26. அஷ்ஷுஅரா - Asj-Sjoaraa 27. அந்நம்ல் - An-Naml 28. அல்கஸஸ் - Al-Qasas 29. அல்அன்கபூத் - Al-Ankaboet 30. அர்ரூம் - Ar-Roem 31. லுக்மான் - Loqmaan 32. அஸ்ஸஜதா - As-Sadjdah 33. அல்அஹ்ஸாப் - Al-Ahzaab 34. ஸபஉ - Saba 35. பாதிர் - Faatir 36. யாஸீன் - Jaa Sien 37. அஸ்ஸாபாத் - As-Saaffaat 38. ஸாத் - Saad 39. அஸ்ஸுமர் - Az-Zomar 40. ஆஃபிர் - Gafier 41. புஸ்ஸிலத் - Fussilat 42. அஷ்ஷூரா - Asj-Sjoera 43. அஸ்ஸுக்ருப் - Az-Zochrof 44. அத்துகான் - Ad-Dochaan 45. அல்ஜாஸியா - Al-Djaasi'jah 46. அல்அஹ்காப் - Al-Ahqaaf 47. முஹம்மத் - Mohammed 48. அல்பத்ஹ் - Al-Fat'h 49. அல்ஹுஜராத் - Al-Hodjoraat 50. காஃப் - Qaaf 51. அத்தாரியாத் - Az-Zaari'jaat 52. அத்தூர் - At-Toer 53. அந்நஜ்ம் - An-Nadjm 54. அல்கமர் - Al-Qamar 55. அர்ரஹ்மான் - Ar-Rahmaan 56. அல்வாகிஆ - Al-Waaqiah 57. அல்ஹதீத் - Al-Hadied 58. அல்முஜாதலா - Al-Modjaadalah 59. அல்ஹஷ்ர் - Al-Hasjr 60. அல்மும்தஹினா - Al-Momtahanah 61. அஸ்ஸப் - As-Saff 62. அல்ஜும்ஆ - Al-Djomo'ah 63. அல்முனாபிகூன் - Al-Monaafiqoen 64. அத்தகாபுன் - At-Taghaabon 65. அத்தலாக் - At-Talaaq 66. அத்தஹ்ரீம் - At-Tahriem 67. அல்முல்க் - Al-Molk 68. அல்கலம் - Al-Qalam 69. அல்ஹாக்கா - Al-Haaqqah 70. அல்மஆரிஜ் - Al-Ma'aaridj 71. நூஹ் - Noeh 72. அல்ஜின் - Al-Djinn 73. அல்முஸ்ஸம்மில் - Al-Mozzammil 74. அல்முத்தஸ்ஸிர் - Al-Moddassir 75. அல்கியாமா - Al-Qi'jaamah 76. அல்இன்ஸான் - Al-Insaan 77. அல்முர்ஸலாத் - Al-Morsalaat 78. அந்நபஃ - An-Naba 79. அந்நாஸிஆத் - An-Naziaat 80. அபஸ - Abasa 81. அத்தக்வீர் - At-Takwier 82. அல்இன்பிதார் - Al-Infitaar 83. அல்முதப்பிபீன் - Al-Motaffifeen 84. அல்இன்ஷிகாக் - Al-Insjiqaaq 85. அல்புரூஜ் - Al-Boroej 86. அத்தாரிக் - At-Taariq 87. அல்அஃலா - Al-Ala 88. அல்காஷியா - Al-Ghaasjijah 89. அல்பஜ்ர் - Al-Fadjr 90. அல்பலத் - Al-Balad 91. அஷ்ஷம்ஸ் - Asj-Sjams 92. அல்லைல் - Al-Lail 93. அழ்ழுஹா - Ad-Dhohaa 94. அஷ்ஷரஹ் - Asj-Sjarh 95. அத்தீன் - At-Tien 96. அல்அலக் - Al-Alaq 97. அல்கத்ர் - Al-Qadr 98. அல்பையினாஹ் - Al-Bajjinah 99. அஸ்ஸல்ஸலாஹ் - Az-Zalzalah 100. அல்ஆதியாத் - Al-Aadi'jaat 101. அல்காரிஆ - Al-Qaariah 102. அத்தகாஸுர் - At-Takaathor 103. அல்அஸ்ர் - Al-Asr 104. அல்ஹுமஸா - Al-Homazah 105. அல்பீல் - Al-Fiel 106. குரைஷ் - Qoraisj 107. அல்மாஊன் - Al-Maa'oen 108. அல்கவ்ஸர் - Al-Kauthar 109. அல்காபிரூன் - Al-Kaafiroen 110. அந்நஸ்ர் - A-Nasr 111. அல்மஸத் - Al-Masad 112. அல்இக்லாஸ் - Al-Ikhlaas 113. அல்பலக் - Al-Falaq 114. அந்நாஸ் - A-Naas
Sluit