Përkthimi i kuptimeve të Kuranit Fisnik - Përkthimi gjermanisht - Bubenheim * - Përmbajtja e përkthimeve

XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Përkthimi i kuptimeve Surja: Suretu El Ihlas   Ajeti:

Al-Ikhlâs

قُلۡ هُوَ ٱللَّهُ أَحَدٌ
Sag: Er ist Allah, Einer,
Tefsiret në gjuhën arabe:
ٱللَّهُ ٱلصَّمَدُ
Allah, der Überlegene.
Tefsiret në gjuhën arabe:
لَمۡ يَلِدۡ وَلَمۡ يُولَدۡ
Er hat nicht gezeugt und ist nicht gezeugt worden,
Tefsiret në gjuhën arabe:
وَلَمۡ يَكُن لَّهُۥ كُفُوًا أَحَدُۢ
und niemand ist Ihm jemals gleich.
Tefsiret në gjuhën arabe:
 
Përkthimi i kuptimeve Surja: Suretu El Ihlas
Përmbajtja e sureve Numri i faqes
 
Përkthimi i kuptimeve të Kuranit Fisnik - Përkthimi gjermanisht - Bubenheim - Përmbajtja e përkthimeve

Përkthimi i kuptimeve të Kuranit në gjuhën gjermane - Përkthyer nga Abdullah Es-Samit (Frank Bubenheim) dhe dr. Nedim Iljas. Botuar nga Kompleksi Mbreti Fehd për Botimin e Mushafit Fisnik në Medinë. Viti i botimit: 1423 h. (2002).

Mbyll