Check out the new design

Përkthimi i kuptimeve të Kuranit Fisnik - Përkthimi tamilisht - Omer Sherif * - Përmbajtja e përkthimeve

PDF XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Zgjidh suren
1. அல்பாதிஹா - El Fatiha 2. அல்பகரா - El Bekare 3. ஆலஇம்ரான் - Ali Imran 4. அந்நிஸா - En Nisa 5. அல்மாயிதா - El Maide 6. அல்அன்ஆம் - El Enam 7. அல்அஃராப் - El A’raf 8. அல்அன்பால் - El Enfal 9. அத்தவ்பா - Et Tevbe 10. யூனுஸ் - Junus 11. ஹூத் - Hud 12. யூஸுப் - Jusuf 13. அர்ரஃத் - Er Rad 14. இப்ராஹீம் - Ibrahim 15. அஅல்ஹிஜ்ர் - El Hixhr 16. அந்நஹ்ல் - En Nahl 17. அல்இஸ்ரா - El Isra 18. அல்கஹ்ப் - El Kehf 19. மர்யம் - Merjem 20. தாஹா - Taha 21. அல்அன்பியா - El Enbija 22. அல்ஹஜ் - El Haxh 23. அல்முஃமினூன் - El Muminun 24. அந்நூர் - En Nur 25. அல்புர்கான் - El Furkan 26. அஷ்ஷுஅரா - Esh Shuara 27. அந்நம்ல் - En Neml 28. அல்கஸஸ் - El Kasas 29. அல்அன்கபூத் - El Ankebut 30. அர்ரூம் - Er Rrum 31. லுக்மான் - Lukman 32. அஸ்ஸஜதா - Es Sexhde 33. அல்அஹ்ஸாப் - El Ahzab 34. ஸபஉ - Sebe’ 35. பாதிர் - Fatir 36. யாஸீன் - Jasin 37. அஸ்ஸாபாத் - Es Saffat 38. ஸாத் - Sad 39. அஸ்ஸுமர் - Zumer 40. ஆஃபிர் - Gafir 41. புஸ்ஸிலத் - Fussilet 42. அஷ்ஷூரா - Esh Shura 43. அஸ்ஸுக்ருப் - Ez Zuhruf 44. அத்துகான் - Ed Duhan 45. அல்ஜாஸியா - El Xhathije 46. அல்அஹ்காப் - El Ahkaf 47. முஹம்மத் - Muhamed 48. அல்பத்ஹ் - El Fet-h 49. அல்ஹுஜராத் - El Huxhurat 50. காஃப் - Kaf 51. அத்தாரியாத் - Edh Dharijat 52. அத்தூர் - Et Tur 53. அந்நஜ்ம் - En Nexhm 54. அல்கமர் - El Kamer 55. அர்ரஹ்மான் - Err Rrahman 56. அல்வாகிஆ - El Vakia 57. அல்ஹதீத் - El Hadid 58. அல்முஜாதலா - El Muxhadele 59. அல்ஹஷ்ர் - El Hashr 60. அல்மும்தஹினா - El Mumtehine 61. அஸ்ஸப் - Es Saff 62. அல்ஜும்ஆ - El Xhumua 63. அல்முனாபிகூன் - El Munafikun 64. அத்தகாபுன் - Et Tegabun 65. அத்தலாக் - Et Talak 66. அத்தஹ்ரீம் - Et Tahrim 67. அல்முல்க் - El Mulk 68. அல்கலம் - El Kalem 69. அல்ஹாக்கா - El Hakkah 70. அல்மஆரிஜ் - El Mearixh 71. நூஹ் - Nuh 72. அல்ஜின் - El Xhinn 73. அல்முஸ்ஸம்மில் - El Muzzemmil 74. அல்முத்தஸ்ஸிர் - El Mudethir 75. அல்கியாமா - El Kijame 76. அல்இன்ஸான் - El Insan 77. அல்முர்ஸலாத் - El Murselat 78. அந்நபஃ - En Nebe’ 79. அந்நாஸிஆத் - En Naziat 80. அபஸ - Abese 81. அத்தக்வீர் - Et Tekvir 82. அல்இன்பிதார் - El Infitar 83. அல்முதப்பிபீன் - El Mutaffifin 84. அல்இன்ஷிகாக் - El Inshikak 85. அல்புரூஜ் - El Buruxh 86. அத்தாரிக் - Et Tarik 87. அல்அஃலா - El A’la 88. அல்காஷியா - El Gashije 89. அல்பஜ்ர் - El Fexhr 90. அல்பலத் - El Beled 91. அஷ்ஷம்ஸ் - Esh Shems 92. அல்லைல் - El Lejl 93. அழ்ழுஹா - Ed Duha 94. அஷ்ஷரஹ் - Esh Sherh 95. அத்தீன் - Et Tin 96. அல்அலக் - El Alak 97. அல்கத்ர் - El Kadr 98. அல்பையினாஹ் - El Bejjine 99. அஸ்ஸல்ஸலாஹ் - Ez Zelzele 100. அல்ஆதியாத் - El Adijat 101. அல்காரிஆ - El Karia 102. அத்தகாஸுர் - Et Tekathur 103. அல்அஸ்ர் - El Asr 104. அல்ஹுமஸா - El Hemze 105. அல்பீல் - El Fil 106. குரைஷ் - Kurejsh 107. அல்மாஊன் - El Maun 108. அல்கவ்ஸர் - El Kevther 109. அல்காபிரூன் - El Kafirun 110. அந்நஸ்ர் - En Nasr 111. அல்மஸத் - El Mesed 112. அல்இக்லாஸ் - El Ihlas 113. அல்பலக் - El Felek 114. அந்நாஸ் - En Nas
Mbyll