Check out the new design

Kilniojo Korano reikšmių vertimas - Tamilų k. vertimas - Omar Šaryf * - Vertimų turinys

PDF XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Prašome pasirinkti sūrą
1. அல்பாதிஹா - Al-Fāticha 2. அல்பகரா - Al-Bakara 3. ஆலஇம்ரான் - Al-’Imran 4. அந்நிஸா - An-Nisa 5. அல்மாயிதா - Al-Ma’idah’ 6. அல்அன்ஆம் - Al-An’am 7. அல்அஃராப் - Al-A’raf 8. அல்அன்பால் - Al-Anfal 9. அத்தவ்பா - At-Taubah 10. யூனுஸ் - Jūnus 11. ஹூத் - Hūd 12. யூஸுப் - Jūsuf 13. அர்ரஃத் - Ar-Ra’d 14. இப்ராஹீம் - Ibrahim 15. அஅல்ஹிஜ்ர் - Al-Chidžr 16. அந்நஹ்ல் - An-Nachl 17. அல்இஸ்ரா - Al-Isra’ 18. அல்கஹ்ப் - Al-Kahf’ 19. மர்யம் - Marjama 20. தாஹா - Ta-Ha 21. அல்அன்பியா - Al-Anbija 22. அல்ஹஜ் - Al-Hadždž 23. அல்முஃமினூன் - Al-Mu’minūn 24. அந்நூர் - An-Nūr 25. அல்புர்கான் - Al-Furkan 26. அஷ்ஷுஅரா - Aš-Šu’ara 27. அந்நம்ல் - An-Naml 28. அல்கஸஸ் - Al-kasas 29. அல்அன்கபூத் - Al-’Ankabūt 30. அர்ரூம் - Ar-Rūm 31. லுக்மான் - Lukman 32. அஸ்ஸஜதா - As-Sadždah 33. அல்அஹ்ஸாப் - Al-Ahzab 34. ஸபஉ - Saba’ 35. பாதிர் - Fatir 36. யாஸீன் - Ja-Syn 37. அஸ்ஸாபாத் - As-Saffat 38. ஸாத் - Sad 39. அஸ்ஸுமர் - Az-Zumar 40. ஆஃபிர் - Ghafir 41. புஸ்ஸிலத் - Fussilat 42. அஷ்ஷூரா - Aš-Šūra 43. அஸ்ஸுக்ருப் - Az-Zukhruf 44. அத்துகான் - Ad-Dukhan 45. அல்ஜாஸியா - Al-Džasyja 46. அல்அஹ்காப் - Al-Ahkaaf 47. முஹம்மத் - Muhammad 48. அல்பத்ஹ் - Al-Fath 49. அல்ஹுஜராத் - Al-Hudžuraat 50. காஃப் - Kaaf 51. அத்தாரியாத் - Az-Zaarijaat 52. அத்தூர் - At-Tūr 53. அந்நஜ்ம் - An-Nadžm 54. அல்கமர் - Al-Kamar 55. அர்ரஹ்மான் - Ar-Rahmaan 56. அல்வாகிஆ - Al-Vaaki`ah 57. அல்ஹதீத் - Al-Hadid 58. அல்முஜாதலா - AlMudžaadilah 59. அல்ஹஷ்ர் - Al-Chašr 60. அல்மும்தஹினா - Al-Mumtachinah 61. அஸ்ஸப் - As-Saf 62. அல்ஜும்ஆ - Al-Džumuʻah 63. அல்முனாபிகூன் - Al-Munaafikūn 64. அத்தகாபுன் - At-Taghaabun 65. அத்தலாக் - At-Talaak 66. அத்தஹ்ரீம் - At-Tachrym 67. அல்முல்க் - Al-Mulk 68. அல்கலம் - Al-Kalam 69. அல்ஹாக்கா - Al-Chaakkah 70. அல்மஆரிஜ் - Al-Maʻaridž 71. நூஹ் - Nūch 72. அல்ஜின் - Al-Džinn 73. அல்முஸ்ஸம்மில் - Al-Muzzammil 74. அல்முத்தஸ்ஸிர் - Al-Muddassir 75. அல்கியாமா - Al-Kijaamah 76. அல்இன்ஸான் - Al-Insaan 77. அல்முர்ஸலாத் - Al-Mursalaat 78. அந்நபஃ - An-Naba’ 79. அந்நாஸிஆத் - An-Naaziʻaat 80. அபஸ - ʻAbasa 81. அத்தக்வீர் - At-Takuyr 82. அல்இன்பிதார் - Al-Infitaar 83. அல்முதப்பிபீன் - Al-Mutaffiffyn 84. அல்இன்ஷிகாக் - Al-Inšikaak 85. அல்புரூஜ் - Al-Burūdž 86. அத்தாரிக் - At-Taarik 87. அல்அஃலா - Al-Aʻlaa 88. அல்காஷியா - Al-Ghaašijah 89. அல்பஜ்ர் - Al-Fadžr 90. அல்பலத் - Al-Balad 91. அஷ்ஷம்ஸ் - Aš-Šams 92. அல்லைல் - Al-Lail 93. அழ்ழுஹா - Ad-Duchaa 94. அஷ்ஷரஹ் - Aš-Šarch 95. அத்தீன் - At-tyn 96. அல்அலக் - Al-ʻAlak 97. அல்கத்ர் - Al-Kadr 98. அல்பையினாஹ் - Al-Baijinah 99. அஸ்ஸல்ஸலாஹ் - Az-Zalzalah 100. அல்ஆதியாத் - Al- ʻAadijaat 101. அல்காரிஆ - Al- Kaariʻah 102. அத்தகாஸுர் - At- Takaasur 103. அல்அஸ்ர் - Al-ʻAsr 104. அல்ஹுமஸா - Al-Humazah 105. அல்பீல் - Al-Fyl 106. குரைஷ் - Al-Kuraiš 107. அல்மாஊன் - Al-Maaʻūn 108. அல்கவ்ஸர் - Al-Kausar 109. அல்காபிரூன் - Al-Kaafirūn 110. அந்நஸ்ர் - An-Nasr 111. அல்மஸத் - Al-Masad 112. அல்இக்லாஸ் - Al-Ikhlaas 113. அல்பலக் - Al-Falak 114. அந்நாஸ் - An-Naas
Uždaryti