Check out the new design

Fassarar Ma'anonin Alqura'ni - Fassarar Gujariyanci - Rabila al-Umari * - Teburin Bayani kan wasu Fassarori

PDF XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Daure ka Zabi Surar
1. અલ્ ફાતિહા - Al'fatiha 2. અલ્ બકરહ - Al'bakara 3. આલિ ઇમરાન - Aal'Imran 4. અન્ નિસા - Al'nisaa 5. અલ્ માઇદહ - Al'ma'ida 6. અલ્ અન્આમ - Al'an'am 7. અલ્ અઅરાફ - Al'a'raf 8. અલ્ અન્ફાલ - Al'anfal 9. અત્ તૌબા - Al'taubah 10. યૂનુસ - Yunus 11. હૂદ - Houd 12. યૂસુફ - Yusuf 13. અર્ રઅદ - Al'ra'ad 14. ઈબ્રાહીમ - Ibrahim 15. અલ્ હિજ્ર - Alhijr 16. અન્ નહલ - Al'nahl 17. અલ્ ઇસ્રા - Al'israa 18. અલ્ કહફ - Al'kahf 19. મરયમ - Maryam 20. તો-હા - Daha 21. અલ્ અન્બિયા - Al'anbiyaa 22. અલ્ હજ્ - Alhajj 23. અલ્ મુઅમિનૂન - Almu'aminoun 24. અન્ નૂર - Al'nour 25. અલ્ ફુરકાન - Al'furqan 26. અશ્ શુઅરાઅ - Al'shu'araa 27. અન્ નમલ - Al'naml 28. અલ્ કસસ - Al'qasas 29. અલ્ અન્કબુત - Al'ankabout 30. અર્ રુમ - Al'roum 31. લુકમાન - Luqman 32. અસ્ સજદહ - Al'sajadah 33. અલ્ અહઝાબ - Al'ahzab 34. સબા - Saba'i 35. ફાતિર - Fadir 36. યાસિન - Yaseen 37. અસ્ સોફ્ફાત - Al'safat 38. સૉદ - Saad 39. અઝ્ ઝુમર - Al'zumar 40. ગાફિર - Ghafir 41. ફુસ્સિલત - Fussilat 42. અશ્ શૂરા - Al'shuraa 43. અઝ્ ઝુખ્રૃફ - Al'zukhruf 44. અદ્ દુખાન - Al'dukhan 45. અલ્ જાષિયહ - Al'Jathiyah 46. અલ્ અહકાફ - Al'ahkab 47. મુહમ્મદ - Muhammad 48. અલ્ ફત્હ - Al'fath 49. અલ્ હુજુરાત - Al'hujurat 50. કૉફ - Qaaf 51. અઝ્ ઝારિયાત - Al'thariyat 52. અત્ તૂર - Al'dour 53. અન્ નજમ - Al'najm 54. અલ્ કમર - Al'kamar 55. અર્ રહમાન - Al'rahman 56. અલ્ વાકિઆ - Al'waki'ah 57. અલ્ હદીદ - Alhadid 58. અલ્ મુજાદિલહ - Al'mujadalah 59. અલ્ હશ્ર - Al'hashr 60. અલ્ મુમતહિનહ - Al'mumtahanah 61. અસ્ સફ - Al'saff 62. અલ્ જુમ્આ - Al'Jumu'a 63. અલ્ મુનાફિકુન - Al'munafikoun 64. અત્ તગાબુન - Al'taghaboun 65. અત્ તલાક - Al'dalaq 66. અત્ તહરીમ - Al'tahreem 67. અલ્ મુલ્ક - Al'mulk 68. અલ્ કલમ - Al'kalam 69. અલ્ હાકકહ - Al'haqah 70. અલ્ મઆરિજ - Al'ma'arij 71. નૂહ - Nouh 72. અલ્ જિન - Al'jinn 73. અલ્ મુઝમ્મીલ - Al'muzammil 74. અલ્ મુદષષિર - Al'mudathir 75. અલ્ કિયામહ - Alkiyama 76. અલ્ ઇન્સાન - Al'insan 77. અલ્ મુર્સલાત - Almursala 78. અન્ નબા - Al'naba'i 79. અન્ નાઝિઆત - Al'nazi'at 80. અબસ - Abasa 81. અત્ તકવીર - Al'takweer 82. અલ્ ઇન્ફિતાર - Al'ifidar 83. અલ્ મુતફ્ફીન - Almudaffifeen 84. અલ્ ઇન્શિકાક - Alishiqaq 85. અલ્ બુરુજ - Al'burouj 86. અત્ તારિક - Al'dariq 87. અલ્ અઅલા - Al'a'ala 88. અલ્ ગોશિયહ - Algashiyah 89. અલ્ ફજર - Al'fajr 90. અલ્ બલદ - Al'balad 91. અશ્ શમ્શ - Al'shams 92. અલ્ લૈલ - Al'lail 93. અઝ્ ઝોહા - Al'dhuha 94. અશ્ શરહ - Al'sharh 95. અત્ તીન - Al'teen 96. અલ્ અલક - Al'alaq 97. અલ્ કદર - Al'qadar 98. અલ્ બય્યિનહ - Al'bayyinah 99. અઝ્ ઝલ્ઝલા - Al'zalzala 100. અલ્ આદિયાત - Al'adiyat 101. અલ્ કોરિઅહ - Al'qari'ah 102. અત્ તકાષુર - Al'takathur 103. અલ્ અસ્ર - Al'asr 104. અલ્ હુમઝહ - Al'humazah 105. અલ્ ફીલ - Al'feel 106. કુરૈશ - Quraish 107. અલ્ માઉન - Al'maaoun 108. અલ્ કૌષર - Al'kauthar 109. અલ્ કાફિરુન - Alkafiroun 110. અન્ નસ્ર - Al'nasr 111. અલ્ મસદ - Al'masad 112. અલ્ ઇખ્લાસ - Al'ikhlas 113. અલ્ ફલક - Al'falaq 114. અન્ નાસ - Al'nas
Rufewa