Check out the new design

Bản dịch ý nghĩa nội dung Qur'an - Bản dịch tiếng Gujarati - Rabella Al-‘Umri * - Mục lục các bản dịch

PDF XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Mời chọn chương Kinh
1. અલ્ ફાતિહા - Al-Fatihah 2. અલ્ બકરહ - Al-Baqarah 3. આલિ ઇમરાન - Ali 'Imran 4. અન્ નિસા - Al-Nisa' 5. અલ્ માઇદહ - Al-Ma-idah 6. અલ્ અન્આમ - Al-An-'am 7. અલ્ અઅરાફ - Al-'Araf 8. અલ્ અન્ફાલ - Al-Anfal 9. અત્ તૌબા - Al-Tawbah 10. યૂનુસ - Yunus 11. હૂદ - Hud 12. યૂસુફ - Yusuf 13. અર્ રઅદ - Al-R'ad 14. ઈબ્રાહીમ - Ibrahim 15. અલ્ હિજ્ર - Al-Hijr 16. અન્ નહલ - Al-Nahl 17. અલ્ ઇસ્રા - Al-Isra' 18. અલ્ કહફ - Al-Kahf 19. મરયમ - Mar-yam 20. તો-હા - Taha 21. અલ્ અન્બિયા - Al-Ambiya' 22. અલ્ હજ્ - Al-Hajj 23. અલ્ મુઅમિનૂન - Al-Muminun 24. અન્ નૂર - Al-Nur 25. અલ્ ફુરકાન - Al-Furqan 26. અશ્ શુઅરાઅ - Al-Shu-'ara' 27. અન્ નમલ - Al-Naml 28. અલ્ કસસ - Al-Qasas 29. અલ્ અન્કબુત - Al-'Ankabut 30. અર્ રુમ - Al-Rum 31. લુકમાન - Luqman 32. અસ્ સજદહ - Al-Sajadah 33. અલ્ અહઝાબ - Al-Ahzab 34. સબા - Saba' 35. ફાતિર - Fatir 36. યાસિન - Yasin 37. અસ્ સોફ્ફાત - Saffat 38. સૉદ - Sad 39. અઝ્ ઝુમર - Al-Zumar 40. ગાફિર - Ghafir 41. ફુસ્સિલત - Fussilat 42. અશ્ શૂરા - Al-Shura 43. અઝ્ ઝુખ્રૃફ - Al-Zukhruf 44. અદ્ દુખાન - Al-Dukhan 45. અલ્ જાષિયહ - Al-Jathiyah 46. અલ્ અહકાફ - Al-Ahqaf 47. મુહમ્મદ - Muhammad 48. અલ્ ફત્હ - Al-Fat-h 49. અલ્ હુજુરાત - Al-Hujurat 50. કૉફ - Qaf 51. અઝ્ ઝારિયાત - Al-Zariyat 52. અત્ તૂર - Al-Tur 53. અન્ નજમ - Al-Najm 54. અલ્ કમર - Al-Qamar 55. અર્ રહમાન - Al-Rahman 56. અલ્ વાકિઆ - Al-Waqi-'ah 57. અલ્ હદીદ - Al-Hadid 58. અલ્ મુજાદિલહ - Al-Mujadalah 59. અલ્ હશ્ર - Al-Hashr 60. અલ્ મુમતહિનહ - Al-Mumtahinah 61. અસ્ સફ - Al-Saf 62. અલ્ જુમ્આ - Al-Jumu-'ah 63. અલ્ મુનાફિકુન - Al-Munafiqun 64. અત્ તગાબુન - Al-Taghabun 65. અત્ તલાક - Al-Talaq 66. અત્ તહરીમ - Al-Tahrim 67. અલ્ મુલ્ક - Al-Mulk 68. અલ્ કલમ - Al-Qalam 69. અલ્ હાકકહ - Al-Haqah 70. અલ્ મઆરિજ - Al-Ma-'arij 71. નૂહ - Nuh 72. અલ્ જિન - Al-Jinn 73. અલ્ મુઝમ્મીલ - Al-Muzzammil 74. અલ્ મુદષષિર - Al-Muddaththir 75. અલ્ કિયામહ - Al-Qiyamah 76. અલ્ ઇન્સાન - Al-Insan 77. અલ્ મુર્સલાત - Al-Mursalat 78. અન્ નબા - Al-Naba' 79. અન્ નાઝિઆત - Al-Nazi-'at 80. અબસ - Abasa 81. અત્ તકવીર - Al-Takwir 82. અલ્ ઇન્ફિતાર - Al-Infitar 83. અલ્ મુતફ્ફીન - Al-Mutaffifin 84. અલ્ ઇન્શિકાક - Al-Inshiqaq 85. અલ્ બુરુજ - Al-Buruj 86. અત્ તારિક - Al-Tariq 87. અલ્ અઅલા - Al-'Ala 88. અલ્ ગોશિયહ - Al-Ghashiyah 89. અલ્ ફજર - Al-Fajr 90. અલ્ બલદ - Al-Balad 91. અશ્ શમ્શ - Al-Shams 92. અલ્ લૈલ - Al-Lail 93. અઝ્ ઝોહા - Al-Dhuha 94. અશ્ શરહ - Al-Sharh 95. અત્ તીન - Al-Tin 96. અલ્ અલક - Al-'Alaq 97. અલ્ કદર - Al-Qadar 98. અલ્ બય્યિનહ - Al-Baiyinah 99. અઝ્ ઝલ્ઝલા - Al-Zalzalah 100. અલ્ આદિયાત - Al-'Adiyat 101. અલ્ કોરિઅહ - Al-Qari-'ah 102. અત્ તકાષુર - Al-Takathur 103. અલ્ અસ્ર - Al-'Asr 104. અલ્ હુમઝહ - Al-Humazah 105. અલ્ ફીલ - Al-Fil 106. કુરૈશ - Quraish 107. અલ્ માઉન - Al-Ma-'un 108. અલ્ કૌષર - Al-Kawthar 109. અલ્ કાફિરુન - Al-Kafirun 110. અન્ નસ્ર - Al-Nasr 111. અલ્ મસદ - Al-Masad 112. અલ્ ઇખ્લાસ - Al-Ikhlas 113. અલ્ ફલક - Al-Falaq 114. અન્ નાસ - Al-Nas
Đóng lại