Check out the new design

Traducción de los significados del Sagrado Corán - Traducción gujarati - Rabiela al-Umari * - Índice de traducciones

PDF XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Por favor, elija capítulo
1. અલ્ ફાતિહા - Faatiha 2. અલ્ બકરહ - Al-Baqara 3. આલિ ઇમરાન - Al-‘Imrán 4. અન્ નિસા - Al-Nisaa 5. અલ્ માઇદહ - Al-Maaida 6. અલ્ અન્આમ - Al-An'aam 7. અલ્ અઅરાફ - Al-A'raaf 8. અલ્ અન્ફાલ - Al-Anfaal 9. અત્ તૌબા - Al-Tawba 10. યૂનુસ - Yunus 11. હૂદ - Hud 12. યૂસુફ - Yusef 13. અર્ રઅદ - Ar-Ra'd 14. ઈબ્રાહીમ - Ibrahim 15. અલ્ હિજ્ર - Hijr 16. અન્ નહલ - Al-Nahl 17. અલ્ ઇસ્રા - Al-Israa 18. અલ્ કહફ - Al-Kahf 19. મરયમ - Maryam 20. તો-હા - Taa, Haa 21. અલ્ અન્બિયા - Al-Anbiyaa 22. અલ્ હજ્ - Al-Hayy 23. અલ્ મુઅમિનૂન - Al-Muminoon 24. અન્ નૂર - Al-Noor 25. અલ્ ફુરકાન - Al-Furqaan 26. અશ્ શુઅરાઅ - Al-Shu'araa 27. અન્ નમલ - Al-Naml 28. અલ્ કસસ - Al-Qasas 29. અલ્ અન્કબુત - Al-'Ankaboot 30. અર્ રુમ - Ar-Room 31. લુકમાન - Luqman 32. અસ્ સજદહ - Sayda 33. અલ્ અહઝાબ - Al-Ahzaab 34. સબા - Saba 35. ફાતિર - Faatir 36. યાસિન - Yaseen 37. અસ્ સોફ્ફાત - As-Saaffaat 38. સૉદ - Saad 39. અઝ્ ઝુમર - Az-Zumar 40. ગાફિર - Ghafir 41. ફુસ્સિલત - Fussilat 42. અશ્ શૂરા - Ash-Shura 43. અઝ્ ઝુખ્રૃફ - Az-Zukhruf 44. અદ્ દુખાન - Ad-Dukhaan 45. અલ્ જાષિયહ - Al-Jaathiya 46. અલ્ અહકાફ - Al-Ahqaf 47. મુહમ્મદ - Muhammad 48. અલ્ ફત્હ - Al-Fath 49. અલ્ હુજુરાત - Al-Hujuraat 50. કૉફ - Qaaf 51. અઝ્ ઝારિયાત - Adh-Dhaariyat 52. અત્ તૂર - At-Tur 53. અન્ નજમ - An-Najm 54. અલ્ કમર - Al-Qamar 55. અર્ રહમાન - Ar-Rahmaan 56. અલ્ વાકિઆ - Al-Waaqia 57. અલ્ હદીદ - Al-Hadid 58. અલ્ મુજાદિલહ - Al-Muyaadila 59. અલ્ હશ્ર - Al-Hashr 60. અલ્ મુમતહિનહ - Al-Mumtahana 61. અસ્ સફ - As-Saff 62. અલ્ જુમ્આ - Al-Yumu'a 63. અલ્ મુનાફિકુન - Al-Munaafiqoon 64. અત્ તગાબુન - At-Taghaabun 65. અત્ તલાક - At-Talaaq 66. અત્ તહરીમ - At-Tharim 67. અલ્ મુલ્ક - Al-Mulk 68. અલ્ કલમ - Al-Qalam 69. અલ્ હાકકહ - Al-Haaqqa 70. અલ્ મઆરિજ - Al-Ma'aarij 71. નૂહ - Nooh 72. અલ્ જિન - Al-Yinn 73. અલ્ મુઝમ્મીલ - Al-Muzzammil 74. અલ્ મુદષષિર - Al-Muddaththir 75. અલ્ કિયામહ - Al-Qiyaama 76. અલ્ ઇન્સાન - Al-Insaan 77. અલ્ મુર્સલાત - Al-Mursalaa 78. અન્ નબા - An-Naba 79. અન્ નાઝિઆત - An-Naazi'aat 80. અબસ - Abasa 81. અત્ તકવીર - At-Takwir 82. અલ્ ઇન્ફિતાર - Al-Infitaar 83. અલ્ મુતફ્ફીન - Al-Mutaffifin 84. અલ્ ઇન્શિકાક - Al-Inshiqaaq 85. અલ્ બુરુજ - Al-Burooj 86. અત્ તારિક - At-Taariq 87. અલ્ અઅલા - Al-A'laa 88. અલ્ ગોશિયહ - Al-Ghaashiya 89. અલ્ ફજર - Al-Fajr 90. અલ્ બલદ - Al-Balad 91. અશ્ શમ્શ - Ash-Shams 92. અલ્ લૈલ - Al-Lail 93. અઝ્ ઝોહા - Ad-Dhuhaa 94. અશ્ શરહ - Ash-Sharh 95. અત્ તીન - At-Tin 96. અલ્ અલક - Al-Alaq 97. અલ્ કદર - Al-Qadr 98. અલ્ બય્યિનહ - Al-Bayyina 99. અઝ્ ઝલ્ઝલા - Az-Zalzala 100. અલ્ આદિયાત - Al-'Aadiyaat 101. અલ્ કોરિઅહ - Al-Qaari'a 102. અત્ તકાષુર - At-Takaathur 103. અલ્ અસ્ર - Al-'Asr 104. અલ્ હુમઝહ - Al-Humaza 105. અલ્ ફીલ - Al-Fil 106. કુરૈશ - Quraish 107. અલ્ માઉન - Al-Maa'un 108. અલ્ કૌષર - Al-Kawthar 109. અલ્ કાફિરુન - Al-Kaafiroon 110. અન્ નસ્ર - An-Nasr 111. અલ્ મસદ - Al-Masad 112. અલ્ ઇખ્લાસ - Al-Ikhlaas 113. અલ્ ફલક - Al-Falaq 114. અન્ નાસ - Al-Nass
Cerrar