Check out the new design

Vertaling van de betekenissen Edele Qur'an - Gujarati vertaling - Rabila Al-Umari. * - Index van vertaling

PDF XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Kies alstublieft een surah
1. અલ્ ફાતિહા - Alfaatiha 2. અલ્ બકરહ - Albaqarah 3. આલિ ઇમરાન - Aal-Imraan 4. અન્ નિસા - An-nisa 5. અલ્ માઇદહ - El-Maidah 6. અલ્ અન્આમ - el-Anaam 7. અલ્ અઅરાફ - el-Araf 8. અલ્ અન્ફાલ - el-Anfaal 9. અત્ તૌબા - at-Tauba 10. યૂનુસ - Joenoes 11. હૂદ - Hoed 12. યૂસુફ - Joesoef 13. અર્ રઅદ - ar-Rad 14. ઈબ્રાહીમ - Ibrahim 15. અલ્ હિજ્ર - al-Hidjr 16. અન્ નહલ - De bij 17. અલ્ ઇસ્રા - al-Israa 18. અલ્ કહફ - al-Kahf 19. મરયમ - Marjam 20. તો-હા - Taa Haa 21. અલ્ અન્બિયા - Al-Ani'jaa 22. અલ્ હજ્ - Al-Hadj 23. અલ્ મુઅમિનૂન - Al-Moeminoen 24. અન્ નૂર - An-Noer 25. અલ્ ફુરકાન - Al-Forqaan 26. અશ્ શુઅરાઅ - Asj-Sjoaraa 27. અન્ નમલ - An-Naml 28. અલ્ કસસ - Al-Qasas 29. અલ્ અન્કબુત - Al-Ankaboet 30. અર્ રુમ - Ar-Roem 31. લુકમાન - Loqmaan 32. અસ્ સજદહ - As-Sadjdah 33. અલ્ અહઝાબ - Al-Ahzaab 34. સબા - Saba 35. ફાતિર - Faatir 36. યાસિન - Jaa Sien 37. અસ્ સોફ્ફાત - As-Saaffaat 38. સૉદ - Saad 39. અઝ્ ઝુમર - Az-Zomar 40. ગાફિર - Gafier 41. ફુસ્સિલત - Fussilat 42. અશ્ શૂરા - Asj-Sjoera 43. અઝ્ ઝુખ્રૃફ - Az-Zochrof 44. અદ્ દુખાન - Ad-Dochaan 45. અલ્ જાષિયહ - Al-Djaasi'jah 46. અલ્ અહકાફ - Al-Ahqaaf 47. મુહમ્મદ - Mohammed 48. અલ્ ફત્હ - Al-Fat'h 49. અલ્ હુજુરાત - Al-Hodjoraat 50. કૉફ - Qaaf 51. અઝ્ ઝારિયાત - Az-Zaari'jaat 52. અત્ તૂર - At-Toer 53. અન્ નજમ - An-Nadjm 54. અલ્ કમર - Al-Qamar 55. અર્ રહમાન - Ar-Rahmaan 56. અલ્ વાકિઆ - Al-Waaqiah 57. અલ્ હદીદ - Al-Hadied 58. અલ્ મુજાદિલહ - Al-Modjaadalah 59. અલ્ હશ્ર - Al-Hasjr 60. અલ્ મુમતહિનહ - Al-Momtahanah 61. અસ્ સફ - As-Saff 62. અલ્ જુમ્આ - Al-Djomo'ah 63. અલ્ મુનાફિકુન - Al-Monaafiqoen 64. અત્ તગાબુન - At-Taghaabon 65. અત્ તલાક - At-Talaaq 66. અત્ તહરીમ - At-Tahriem 67. અલ્ મુલ્ક - Al-Molk 68. અલ્ કલમ - Al-Qalam 69. અલ્ હાકકહ - Al-Haaqqah 70. અલ્ મઆરિજ - Al-Ma'aaridj 71. નૂહ - Noeh 72. અલ્ જિન - Al-Djinn 73. અલ્ મુઝમ્મીલ - Al-Mozzammil 74. અલ્ મુદષષિર - Al-Moddassir 75. અલ્ કિયામહ - Al-Qi'jaamah 76. અલ્ ઇન્સાન - Al-Insaan 77. અલ્ મુર્સલાત - Al-Morsalaat 78. અન્ નબા - An-Naba 79. અન્ નાઝિઆત - An-Naziaat 80. અબસ - Abasa 81. અત્ તકવીર - At-Takwier 82. અલ્ ઇન્ફિતાર - Al-Infitaar 83. અલ્ મુતફ્ફીન - Al-Motaffifeen 84. અલ્ ઇન્શિકાક - Al-Insjiqaaq 85. અલ્ બુરુજ - Al-Boroej 86. અત્ તારિક - At-Taariq 87. અલ્ અઅલા - Al-Ala 88. અલ્ ગોશિયહ - Al-Ghaasjijah 89. અલ્ ફજર - Al-Fadjr 90. અલ્ બલદ - Al-Balad 91. અશ્ શમ્શ - Asj-Sjams 92. અલ્ લૈલ - Al-Lail 93. અઝ્ ઝોહા - Ad-Dhohaa 94. અશ્ શરહ - Asj-Sjarh 95. અત્ તીન - At-Tien 96. અલ્ અલક - Al-Alaq 97. અલ્ કદર - Al-Qadr 98. અલ્ બય્યિનહ - Al-Bajjinah 99. અઝ્ ઝલ્ઝલા - Az-Zalzalah 100. અલ્ આદિયાત - Al-Aadi'jaat 101. અલ્ કોરિઅહ - Al-Qaariah 102. અત્ તકાષુર - At-Takaathor 103. અલ્ અસ્ર - Al-Asr 104. અલ્ હુમઝહ - Al-Homazah 105. અલ્ ફીલ - Al-Fiel 106. કુરૈશ - Qoraisj 107. અલ્ માઉન - Al-Maa'oen 108. અલ્ કૌષર - Al-Kauthar 109. અલ્ કાફિરુન - Al-Kaafiroen 110. અન્ નસ્ર - A-Nasr 111. અલ્ મસદ - Al-Masad 112. અલ્ ઇખ્લાસ - Al-Ikhlaas 113. અલ્ ફલક - Al-Falaq 114. અન્ નાસ - A-Naas
Sluit