Qurani Kərimin mənaca tərcüməsi - Qocrat dilinə tərcümə * - Tərcumənin mündəricatı

PDF XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Zəhmət olmasa surə seçin
1. અલ્ ફાતિહા - əl-Fatihə 2. અલ્ બકરહ - əl-Bəqərə 3. આલિ ઇમરાન - Ali-İmran 4. અન્ નિસા - ən-Nisa 5. અલ્ માઇદહ - əl-Maidə 6. અલ્ અન્આમ - əl-Ənam 7. અલ્ અઅરાફ - əl-Əraf 8. અલ્ અન્ફાલ - əl-Ənfal 9. અત્ તૌબા - ət-Tovbə 10. યૂનુસ - Yunus 11. હૂદ - Hud 12. યૂસુફ - Yusuf 13. અર્ રઅદ - ər-Rəd 14. ઈબ્રાહીમ - İbrahim 15. અલ્ હિજ્ર - əl-Hicr 16. અન્ નહલ - ən-Nəhl 17. અલ્ ઇસ્રા - əl-İsra 18. અલ્ કહફ - əl-Kəhf 19. મરયમ - Məryəm 20. તો-હા - Ta ha 21. અલ્ અન્બિયા - əl-Ənbiya 22. અલ્ હજ્ - əl-Həcc 23. અલ્ મુઅમિનૂન - əl-Muminun 24. અન્ નૂર - ən-Nur 25. અલ્ ફુરકાન - əl-Furqan 26. અશ્ શુઅરાઅ - əş-Şuəra 27. અન્ નમલ - ən-Nəml 28. અલ્ કસસ - əl-Qəsəs 29. અલ્ અન્કબુત - əl-Ənkəbut 30. અર્ રુમ - ər-Rum 31. લુકમાન - Loğman 32. અસ્ સજદહ - əs-Səcdə 33. અલ્ અહઝાબ - əl-Əhzab 34. સબા - Səba 35. ફાતિર - Fatir 36. યાસિન - Ya sin 37. અસ્ સોફ્ફાત - əs-Saffat 38. સૉદ - Sad 39. અઝ્ ઝુમર - əz-Zumər 40. ગાફિર - Ğafir 41. ફુસ્સિલત - Fussilət 42. અશ્ શૂરા - əş-Şura 43. અઝ્ ઝુખ્રૃફ - əz-Zuxruf 44. અદ્ દુખાન - əd-Duxan 45. અલ્ જાષિયહ - əl-Casiyə 46. અલ્ અહકાફ - əl-Əhqaf 47. મુહમ્મદ - Muhəmməd 48. અલ્ ફત્હ - əl-Fəth 49. અલ્ હુજુરાત - əl-Hucurat 50. કૉફ - Qaf 51. અઝ્ ઝારિયાત - əz-Zariyat 52. અત્ તૂર - ət-Tur 53. અન્ નજમ - ən-Nəcm 54. અલ્ કમર - əl-Qəmər 55. અર્ રહમાન - ər-Rəhman 56. અલ્ વાકિઆ - əl-Vaqiə 57. અલ્ હદીદ - əl-Hədid 58. અલ્ મુજાદિલહ - əl-Mucadilə 59. અલ્ હશ્ર - əl-Həşr 60. અલ્ મુમતહિનહ - əl-Mumtəhənə 61. અસ્ સફ - əs-Saff 62. અલ્ જુમ્આ - əl-Cumuə 63. અલ્ મુનાફિકુન - əl-Munafiqun 64. અત્ તગાબુન - ət-Təğabun 65. અત્ તલાક - ət-Talaq 66. અત્ તહરીમ - ət-Təhrim 67. અલ્ મુલ્ક - əl-Mulk 68. અલ્ કલમ - əl-Qələm 69. અલ્ હાકકહ - əl-Haqqə 70. અલ્ મઆરિજ - əl-Məaric 71. નૂહ - Nuh 72. અલ્ જિન - əl-Cinn 73. અલ્ મુઝમ્મીલ - əl-Muzzəmmil 74. અલ્ મુદષષિર - əl-Muddəssir 75. અલ્ કિયામહ - əl-Qiyamə 76. અલ્ ઇન્સાન - əl-İnsan 77. અલ્ મુર્સલાત - əl-Mursəlat 78. અન્ નબા - ən-Nəbə 79. અન્ નાઝિઆત - ən-Naziat 80. અબસ - Əbəsə 81. અત્ તકવીર - ət-Təkvir 82. અલ્ ઇન્ફિતાર - əl-İnfitar 83. અલ્ મુતફ્ફીન - əl-Mutaffifin 84. અલ્ ઇન્શિકાક - əl-İnşiqaq 85. અલ્ બુરુજ - əl-Buruc 86. અત્ તારિક - ət-Tariq 87. અલ્ અઅલા - əl-Əla 88. અલ્ ગોશિયહ - əl-Ğaşiyə 89. અલ્ ફજર - əl-Fəcr 90. અલ્ બલદ - əl-Bələd 91. અશ્ શમ્શ - əş-Şəms 92. અલ્ લૈલ - əl-Leyl 93. અઝ્ ઝોહા - əd-Duha 94. અશ્ શરહ - əş-Şərh 95. અત્ તીન - ət-Tin 96. અલ્ અલક - əl-Ələq 97. અલ્ કદર - əl-Qədr 98. અલ્ બય્યિનહ - əl-Beyyinə 99. અઝ્ ઝલ્ઝલા - əz-Zəlzələ 100. અલ્ આદિયાત - əl-Adiyat 101. અલ્ કોરિઅહ - əl-Qariə 102. અત્ તકાષુર - ət-Təkasur 103. અલ્ અસ્ર - əl-Əsr 104. અલ્ હુમઝહ - əl-Huməzə 105. અલ્ ફીલ - əl-Fil 106. કુરૈશ - Qureyş 107. અલ્ માઉન - əl-Maun 108. અલ્ કૌષર - əl-Kovsər 109. અલ્ કાફિરુન - əl-Kafirun 110. અન્ નસ્ર - ən-Nəsr 111. અલ્ મસદ - əl-Məsəd 112. અલ્ ઇખ્લાસ - əl-İxlas 113. અલ્ ફલક - əl-Fələq 114. અન્ નાસ - ən-Nas
Bağlamaq