Check out the new design

Përkthimi i kuptimeve të Kuranit Fisnik - Përkthimi guxharatisht - Rabila el Umeri * - Përmbajtja e përkthimeve

PDF XML CSV Excel API
Please review the Terms and Policies

Zgjidh suren
1. અલ્ ફાતિહા - El Fatiha 2. અલ્ બકરહ - El Bekare 3. આલિ ઇમરાન - Ali Imran 4. અન્ નિસા - En Nisa 5. અલ્ માઇદહ - El Maide 6. અલ્ અન્આમ - El Enam 7. અલ્ અઅરાફ - El A’raf 8. અલ્ અન્ફાલ - El Enfal 9. અત્ તૌબા - Et Tevbe 10. યૂનુસ - Junus 11. હૂદ - Hud 12. યૂસુફ - Jusuf 13. અર્ રઅદ - Er Rad 14. ઈબ્રાહીમ - Ibrahim 15. અલ્ હિજ્ર - El Hixhr 16. અન્ નહલ - En Nahl 17. અલ્ ઇસ્રા - El Isra 18. અલ્ કહફ - El Kehf 19. મરયમ - Merjem 20. તો-હા - Taha 21. અલ્ અન્બિયા - El Enbija 22. અલ્ હજ્ - El Haxh 23. અલ્ મુઅમિનૂન - El Muminun 24. અન્ નૂર - En Nur 25. અલ્ ફુરકાન - El Furkan 26. અશ્ શુઅરાઅ - Esh Shuara 27. અન્ નમલ - En Neml 28. અલ્ કસસ - El Kasas 29. અલ્ અન્કબુત - El Ankebut 30. અર્ રુમ - Er Rrum 31. લુકમાન - Lukman 32. અસ્ સજદહ - Es Sexhde 33. અલ્ અહઝાબ - El Ahzab 34. સબા - Sebe’ 35. ફાતિર - Fatir 36. યાસિન - Jasin 37. અસ્ સોફ્ફાત - Es Saffat 38. સૉદ - Sad 39. અઝ્ ઝુમર - Zumer 40. ગાફિર - Gafir 41. ફુસ્સિલત - Fussilet 42. અશ્ શૂરા - Esh Shura 43. અઝ્ ઝુખ્રૃફ - Ez Zuhruf 44. અદ્ દુખાન - Ed Duhan 45. અલ્ જાષિયહ - El Xhathije 46. અલ્ અહકાફ - El Ahkaf 47. મુહમ્મદ - Muhamed 48. અલ્ ફત્હ - El Fet-h 49. અલ્ હુજુરાત - El Huxhurat 50. કૉફ - Kaf 51. અઝ્ ઝારિયાત - Edh Dharijat 52. અત્ તૂર - Et Tur 53. અન્ નજમ - En Nexhm 54. અલ્ કમર - El Kamer 55. અર્ રહમાન - Err Rrahman 56. અલ્ વાકિઆ - El Vakia 57. અલ્ હદીદ - El Hadid 58. અલ્ મુજાદિલહ - El Muxhadele 59. અલ્ હશ્ર - El Hashr 60. અલ્ મુમતહિનહ - El Mumtehine 61. અસ્ સફ - Es Saff 62. અલ્ જુમ્આ - El Xhumua 63. અલ્ મુનાફિકુન - El Munafikun 64. અત્ તગાબુન - Et Tegabun 65. અત્ તલાક - Et Talak 66. અત્ તહરીમ - Et Tahrim 67. અલ્ મુલ્ક - El Mulk 68. અલ્ કલમ - El Kalem 69. અલ્ હાકકહ - El Hakkah 70. અલ્ મઆરિજ - El Mearixh 71. નૂહ - Nuh 72. અલ્ જિન - El Xhinn 73. અલ્ મુઝમ્મીલ - El Muzzemmil 74. અલ્ મુદષષિર - El Mudethir 75. અલ્ કિયામહ - El Kijame 76. અલ્ ઇન્સાન - El Insan 77. અલ્ મુર્સલાત - El Murselat 78. અન્ નબા - En Nebe’ 79. અન્ નાઝિઆત - En Naziat 80. અબસ - Abese 81. અત્ તકવીર - Et Tekvir 82. અલ્ ઇન્ફિતાર - El Infitar 83. અલ્ મુતફ્ફીન - El Mutaffifin 84. અલ્ ઇન્શિકાક - El Inshikak 85. અલ્ બુરુજ - El Buruxh 86. અત્ તારિક - Et Tarik 87. અલ્ અઅલા - El A’la 88. અલ્ ગોશિયહ - El Gashije 89. અલ્ ફજર - El Fexhr 90. અલ્ બલદ - El Beled 91. અશ્ શમ્શ - Esh Shems 92. અલ્ લૈલ - El Lejl 93. અઝ્ ઝોહા - Ed Duha 94. અશ્ શરહ - Esh Sherh 95. અત્ તીન - Et Tin 96. અલ્ અલક - El Alak 97. અલ્ કદર - El Kadr 98. અલ્ બય્યિનહ - El Bejjine 99. અઝ્ ઝલ્ઝલા - Ez Zelzele 100. અલ્ આદિયાત - El Adijat 101. અલ્ કોરિઅહ - El Karia 102. અત્ તકાષુર - Et Tekathur 103. અલ્ અસ્ર - El Asr 104. અલ્ હુમઝહ - El Hemze 105. અલ્ ફીલ - El Fil 106. કુરૈશ - Kurejsh 107. અલ્ માઉન - El Maun 108. અલ્ કૌષર - El Kevther 109. અલ્ કાફિરુન - El Kafirun 110. અન્ નસ્ર - En Nasr 111. અલ્ મસદ - El Mesed 112. અલ્ ઇખ્લાસ - El Ihlas 113. અલ્ ફલક - El Felek 114. અન્ નાસ - En Nas
Mbyll